Sabrina Schietaert

Psychotherapie

onco-consulent

oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie 

Ik ben reeds 10 jaar tewerkgesteld als onco-consulente in een Brugs ziekenhuis, waar ik insta voor de begeleiding van mensen met kanker en hun naasten. In mijn 10 jaar ervaring met begeleiden van mensen met kanker en hun naasten heb ik gemerkt dat er grote veerkracht heerst. Maar toch zijn er regelmatig ook situaties tijdens en na de behandeling waar extra ondersteuning van buitenaf erg nuttig blijkt te zijn. Dan kan begeleiding een welgekomen rustpunt of duwtje in de rug zijn. Het kan een plaats zijn waar u al uw angsten kan bespreken of de moeilijkheden waar u mee wordt geconfronteerd.

Ik wil graag met u op weg gaan, jou helpen zoeken naar antwoorden op uw vragen of u helpen om rust te vinden in

‘het niet weten’.

Ook voor rouwbegeleiding kunt u bij mij terecht, door u ruimte te bieden om uzelf toe te staan om te rouwen, gaandeweg te leren omgaan met deze verlieservaring en zo te bouwen aan een voor u betekenisvol bestaan.

In mijn praktijk wens ik mij ook te richten op koppels die moeilijkheden ervaren binnen hun relatie en ondersteuning zoeken in het vinden van een oplossing. Als U zich in deze situatie bevindt dan wil ik u helpen te proberen om de situatie vanuit een ander invalshoek te benaderen, zoeken naar het hervinden van die connectie, een tussenweg die voor beiden aanvaardbaar is.

Consultatie

op afspraak elke zaterdag van 9u – 17u 

Contact

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina