Bregwin Van Tieghem 

klinisch psycholoog

cognitief gedragtherapie 

U kan bij mij  terecht voor een diversiteit aan klachten, maar ook uw krachten worden aangesproken. Binnen de praktijk sta ik in in voor de psychologische begeleiding en psychotherapie van volwassen vanuit een gedragstherapeutisch kader. Gedragstherapie is een proces vanuit een transparante houding waarbij we samenwerken om de betekenissen van de emoties of gedachten die je ervaart te begrijpen en de functies van je gedrag te ontdekken of terugkerende patronen te analyseren. Ieder psychotherapeutisch proces start dan ook met een vrijblijvend kennis- of intakegesprek. Vervolgens trachten we samen te begrijpen hoe de klachten zijn ontstaan en wat we eraan kunnen doen.

De duur van de therapie is vaak moeilijk te voorspellen omdat deze net zoals de klachten erg individueel zijn. Bovendien is het afhankelijk van de verwachtingen en doelstellingen die je hebt en waar we samen afspraken rond maken.

De gebruikte technieken en modellen hiertoe zijn wetenschappelijk verankerd.

Ik bouwde ondertussen expertise op in het begeleiden van mensen met diverse vormen van psychische problemen: angstklachten (paniekaanvallen, fobie, sociale angst, trauma), dwang & OCD, verslaving (alcohol, drugs, gokken), depressie en burn-out, rouw, impulscontroleproblemen, etc.

Consultatie

Op afspraak op dinsdag van 13u tot  22u 

Contact

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina