Delphine Cannaert

Loopbaancoach 
ACT-therapeut

Ik ben Delphine, loopbaancoach voor het erkend gemandateerd centrum Diaspoor en ACT-therapeut

(Acceptance & commitement therapie).

Om te kunnen groeien en te weten te komen welke je carrièremogelijkheden zijn, besloot ik zelf enkele jaren geleden loopbaancoaching te volgen. Het veranderde mijn leven gezien mijn coach me adviseerde zelfstandig te worden als loopbaancoach. Na het volgen van diverse coaching opleidigen, praktische psychologie en ACT therapie begeleid ik nu met veel enthousiasme, mensen de juiste weg te kiezen, zowel privé als professioneel.

Na enkele jaren zelftandig te zijn studeerde ik daarbij nog de wetenschappelijk onderbouwde gedragstherapie: ACT-therpie. 

Het is zo belangrijk om je goed te voelen in je vel en elke dag met plezier naar je werk te gaan. Het is mijn doel en passie om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil.  Op basis van verschillende gesprekken en testen krijg je meer inzicht in jezelf en ontdek je wat jouw carrièremogelijkheden zijn. 

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Wil je jezelf beter leren kennen? Wil je geadviseerd worden wat je professionele toekomstmogelijkheden zijn? Neem gerust contact op en ik coach je heel graag verder. 


Consultatie

Op afspraak 

Contact

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina